Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. október 18., szerda

OTL-sztrájk – a törvényesség határvonalán.Miért nem akar fizetni Ilie Bolojan?

OTL-sztrájk – a törvényesség határvonalán
"Teljesen megbénította Nagyvárad tömegközlekedését kedden a Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) alkalmazottainak váratlan sztrájkja. Előzetesen nem szóltak róla, és az sem kizárt, hogy törvényellenes." - írja Szeghalmi Örs a Bihari Naplóban.Idézek a cikkből :

"A spontán sztrájkkal az is gond, hogy egyből teljes lett. Ugyanis a 2011/525-es számú törvény szerint, amely a társadalmi párbeszédet szabályozza, a tömegközlekedési vállalatoknál csak úgy lehet sztrájkolni, ha közben a normál tevékenység minimum harmadát biztosítják. Csakhogy mivel a szakszervezet elhatárolódott a munkabeszüntetéstől, azt állítólag maguknak az alkalmazottak egy része indította, a szakszervezet nem vonható felelősségre, az egyes alkalmazottak elszámoltatása pedig nehézkes lenne – és amúgy eddig fel sem merült. "
Teljes cikk : erdon.ro 

Miért nem akar fizetni Ilie Bolojan?Azért nem akar fizetni az OTL dolgozóinak, az ösztöndíjas tanulóknak és másoknak,mert sok pénz kell az új híd és más projektek finanszírozására.Ha fizet,nem tudja átadni az új Centenárium hidat a száz éves évfordulón 2018 december elsején.Az is lehet,hogy be akarja bizonyítani,ő a legény a gátnál.Érdekes,hogy a fizetésemelést elfogadta.Majdnem 10.000 lej a fizetése.Neki lehet,másnak nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése