Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. október 7., szombat

Halasztották a határidőt a Cukorgyár eladásával kapcsolatban

Halasztották a határidőt 
"Szeptember végéről volt szó korábban, de az eladó kérésére október végére halasztották a megegyezést a váradi cukorgyár eladásáról." - írja Rencz Csaba a Bihari Naplóban. A cikkből azt tudjuk meg,hogy a német fél halasztást kért.Teljes cikk :


"Nagyjából két hete adtuk hírül, hogy a nagyváradi cukorgyár bezárásának úgy szeretnék elejét venni a termelők, hogy maga a gazdaszövetség venné meg azt, további üzemeltetés céljából. A 85 cukorrépatermelőt tömörítő szövetség megbízásából egy 5 fős bizottság tárgyal az eladóval, nevükben Darabont Sándor bihari vállalkozó mondta el lapunknak a részleteket, azt is, hogy a tárgyalásokat szeptember végéig szeretnék lezárni.

Mással is tárgyalnak?
Szerdán, vagyis október negyedikén érdeklődtünk a vállalkozónál, aki elmondta: előző hétfőre volt megbeszélve egy videokonferencia az eladók és a vásárlók között, de végül annak halasztását kérte a német fél. Ezt ők úgy értékelik, hogy az eladó talán más érdeklődőkkel is tárgyal(hat). Az újabb időpont, amikor létrejöhet a megegyezés, már október vége lenne, ezt is a német fél kérte. Darabont Sándor reméli, hogy akkor már valóban sikerül dűlőre jutni, hiszen a gazdáknak igencsak tudniuk kellene, mire készüljenek a következő termelési szezonban. A témát továbbra is nyomon követjük."
Forrás : erdon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése