Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. október 12., csütörtök

Fűtés nélkül - Miért?

Fără încălzire! După mai multe încercări eșuate, Termoficare vrea să repornească măcar apa caldă în Nufărul şi Velenţa 
Fotó : ebihoreanul.ro

Még reggel nagy reménnyel indultam útnak ,mert gondoltam estére megadják a fűtést.Délután arra gondoltam,hogy a jó idő miatt estére halasztották.Este alább hagyott a remény.Változatlanul a fűtőtestek nálunk hidegek.Mi történhetett?

Az ebihoreanul gyorsan szokott tudósítani a friss eseményekről. Megnéztem mit írnak.Rögtön eldobtam magam.Dan Creţu,a Hőerőmű szóvivője beismerte,hogy megpróbálták beindítani a fűtést és a meleg vizet Szőllősi negyedben,melyet sokan Nufărul negyednek ismernek.A próbálkozás nem sikerült,de legalább meleg vízzel akarják ellátni őket. Bejelentette ,hogy a Nufărul és Velence negyedekben 20-a után indítják távfűtést.A Hőerőmű statisztikájából kiderül,hogy 97 hőközpont működik a 147 közül.A 97 hőközpont közül többet leállítottak műszaki hiba miatt. 3 hőközpont esetében a lakók kérték a fűtés leállítását.

A cikkből az derül ki,hogy nem én vagyok a legrosszabb helyzetben,mert a Nufărul és Velence negyedekben se fűtés,se meleg víz nincs,és nem is lesz,nálunk legalább van meleg víz.Feladtam a reményt.Fűtés tekintetében nagyon mellé fogtak a váradiak,mert minden ígéretek ellenére a fűtési időszak kezdetén fáznak.A nyáron egy hónapig nem dolgoztak,mert nem volt pénz.Ha dolgoztak volna,most nem fáznánk,és nem volna fel durva az egész város.Pedig Nagyváradnak van Románia legjobb polgármestere.Tavaly zengett a helyi sajtó,hogy micsoda nagy összeget kapott Nagyvárad a nagy projektek finanszírozására az EU-tól. Az tavaly volt.Talán jobb lenne ha alvásra hajtanám a fejem,mert megfázhatok.Holnap hát ha lesz fűtés.Ha nem lesz,akkor lesz holnap után,vagy 20-a után ...

Olvassa el a cikket ha nem fázik a ebihoreanul.ro-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése