Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. október 7., szombat

Elkezdődött a Nagyváradi Ősz - A Nagyváradi Ősz koncertjei

elkezd[dott 
"Tegnap délután már benépesült a nagyváradi Szent László tér, ugyanis kezdetét vette a három napig tartó Nagyváradi Ősz rendezvénysorozat. Idén a fő téren és a váradi várban zajlanak majd az események s október nyolcadikán, vasárnap tűzijátékkal ér véget a rendezvénysorozat." - írja Szőke Mária a Reggeli Újságban.Teljes cikk :

"A Nagyváradi Őszön ismert és közkedvelt előadók, kulturális programok és gasztronómiai ínyencségek is lesznek, ez utóbbiakat a Szent László téren a különböző éttermek fogják kínálni, míg a várban az utcai gyorsétkezdék, azaz a street food kedvelőit várják majd az utcai ételek széles választékával. Tegnap délután már felszállt a füst a lacikonyhákból, elnézve a standok kifüggesztett étlapjait, elmondhatjuk sok és sokfajta finomságokkal várják mindazokat, akiknek pénztárcája megengedi, hogy a hétvégi  étkezéseket itt, így oldják meg. Érdekességként, idén egy óriási körhinta is várja a közönséget a tér közepén. Virágárusok, édességes bódék, különféle kézművesáruk is kaphatóak lesznek. Remélhetőleg az időjárás sem bánik mostohán majd azokkal a váradiakkal, akik a hétvégén kilátogatnak a Nagyváradi Őszre."
Forrás : reggeliujsag.ro 


Az október 5–8. között Nagyváradon megrendezendő Nagyváradi Ősz programsorozat keretében számos koncert is lesz a Szent László téren felállított színpadon. Október 6., péntek: 18 – Jazz Today; 19 – Fraţii Jderi; 20 – Charlie; 21 – Zdob şi Zdub. Október 7., szombat: 17 – World Youth Hope; 19 – In Fusion; 20 – Lora; 21 – Smiley. Október 8., vasárnap: 18 – Páll Tímea; 19 – Publika; 20 – The Motans; 21 – Delia; 22 – tűzijáték.
Horváth Károly (Charlie)
A nagyváradi várban is lesznek koncertek a Nagyváradi Ősz keretében. Íme a program: Október 6., péntek: 17.30 –Larisa; 19 – Ligia Hojda; 20.30 – Viţa de Vie. Október 7., szombat: 17.30 – Rubie; 19 – Lucia; 20.30 – Alexandrina Hristov. Október 8., vasárnap: 17.30 – Soul Serenade; 19 – NextEX; 20:30 – Golan.
A Nagyváradi Ősz keretében fellépések lesznek a Magnólia téren is a következő program szerint: október 6., 16 – Kafi. Október 7., 18 – Mana Dance Academy. Október 8., 17.30 – Kafi. A Szálka parkban pedig október 7-én délután hat órától lép fel a Kafi utcazene együttes.


Több információ a Nagyváradi Őszről a Facebookon ' 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése