Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. október 3., kedd

Bontás Nagyvárad történelmi központjában

Jurnalul Bihoreanul készített néhány fotót Nagyvárad történelmi központjában zajló bontásról. Ezt írják :"Că e o simplă eroare de tipărire ori nu, cert e că pe tabloul informativ al lucrării se arată că autorizaţia de desfiinţare a fost emisă de Primăria Sebeş."

Nem egy új dolog a váradiak részére a bontás Nagyvárad történelmi központjában. A Polgármesteri Hivatal több bontást és változtatást tervez a központban "városrendezés " címszó alatt. Több régi épület fog végleg eltűnni, mert ez egy nagy üzlet.

A Jurnalul Bihoreanul megjegyzése helytálló, mert a Micula fivérek tulajdonába tartozó Transilvania Complex cég a haszonélvezője a bontásnak. Ki adta a bontási engedélyt? Primăria Sebeş!Hogyhogy?

Nyílt titok, hogy a Micula -fivérek pénzelték Ilie Bolojan polgármesteri választását Groza ellen. Popa Cornel irányításával megnyerte a polgármester választást Ilie Bolojan, és már a harmadik mandátumát tölti Nagyvárad éllén. Emlékszünk még a Transilvania szállodai botrányra? A Polgármesteri Hivatal meghátrált. Nem lettek megbüntettve a Micula fivérek. Igaz, ezer lejt kellett fizetniük. Azt a következtetést vontam le, további épületeket fognak lebontani a központba, de nem akárkik fogják megkapni a bontási engedélyt. Ez csak a személyes véleményem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése