Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. május 11., csütörtök

Marad Nagyváradon Bolojan

 

"Nem akar végül a PNL országos elnöke lenni, pedig a főtitkára már volt, és az elnökséghez is lenne támogatása. Inkább marad Váradon Ilie Bolojan." - írja Szeghalmi Örs a Bihari Naplóban.


"Bejelentette Ilie Bolojan, hogy eldöntötte: nem indul a PNL országos elnöki posztjáért, hanem Ludovic Orban jelöltségét támogatja a kongresszusukon, hogy „újrakezdést lehessen biztosítani a pártnak, június 17-től”. Orban hétfőn fogja benyújtani jelöltségét, és azt állítja, 24 megyei szervezet támogatja.

Mozgások
Úgy volt, hogy indul még az elnöki posztért a jelenlegi alelnök, Cătălin Predoiu, valamint a főtitkár, Cristian Buşoi. Predoiu azonban kedd este a Facebookon jelentette be, hogy visszalép. Predoiu azt írja, az elmúlt hat hónapban meglátogatta a PNL területi szervezeteinek nagy részét, és arra a következtetésre jutott, hogy az ő célkitűzései nem egyeznek meg a helyi vezetők elképzeléseivel. Azt állítja, sokan már most eldöntötték, melyik jelöltet támogatják, noha még egyiknek a programját sem ismerik. „A politika a lehetőségek művészete, egy adott kontextusban. Az én elnöki projektemnek még nem jött el az ideje” – írja bejegyzésében Predoiu, hozzátéve, hogy ettől függetlenül a PNL tagjaként továbbra is kiáll a párt 2015-ös kormányprogramjába foglalt értékek és tervek mellett. A PNL első alelnöke decemberben jelentette be, hogy indul az alakulat elnöki tisztségéért a júniusban tartandó tisztújító kongresszuson. A most szintén visszalépett Ilie Bolojant amúgy múlt hónapban választották újra a PNL Bihar megyei szervezetének élére.  "
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése