Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. március 20., hétfő

Örök nyugalomra helyezték a meggyilkolt lányt

Fotó: ebihoreanul.ro 
Fotó: ebihoreanul.ro 

"Örök nyugalomra helyezték szombaton a nagyváradi városi köztemetőben azt a 24 éves  fiatal nőt, akit múlt szerdán gyilkolt meg a volt barátja. Lelki üdvéért a Haşaş kápolnánál imádkoztak, majd több százan kísérték utolsó útjára. " - írja a Bihari Napló.Akkor még nem lehetett tudni hol rejtőzködik a gyilkos.A helyi román nyelvű lapok részletesen foglalkoztak a gyilkossággal.Az áldozat családjának volt a legnehezebb,mert egy fiatal lányt veszítettek el.Alig múlt el a temetés, este a gyilkos meghalt.

"A temetésen megjelentek közül többen úgy nyilatkoztak: még mindig nem tértek magukhoz a sokkból. „Eljöttem, mert a saját szememmel kellett lássam. Nem tudom elhinni, hogy ez történt vele” – mondta a Bihoreanulnak a fiatal nő egyik barátnője.
A család fájdalma mérhetetlen, egy adott ponton az édesanya lánya gyilkosára is utalt: „Mit tettél? Csak azért, mert nem akart veled lenni!” – kiáltotta.
Mint ismeretes, a gyilkossággal D. D. volt barátját, Adrian Hladiilt vádolják, aki szerdán a nagyváradi Barcaului utcában többször rálőtt arra a férfira, aki a lánnyal volt, volt kedvesét fegyverrel az autójába kényszerítette, és elhajtott vele. A meglőtt férfi csak felületes sérüléseket szenvedett, D. D. holttestére viszont lőtt sebbel a fején találtak rá pár órával később abban a szürke BMW-ben, amelyikkel elrabolták. Az autót, benne a holttesttel Várad közelében találták meg, Hladiinak pedig nyoma veszett."
Forrás : erdon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése