Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. január 18., szerda

Lehet fizetni a helyi adókat

Lehet fizetni a helyi adókat 
"Hétfőtől lehet befizetni a helyi adókat és illetékeket a nagyváradi városháza piramistermében." - írja a Bihari Napló.


"Ahogy általában lenni szokott az év elején, valamint a határidő lejárta dátumához közeledve, most is hosszú sorok kígyóztak az ügyfélszolgálati pultoknál. Hogy ki mennyivel tartozik, megnézheti a https://globalpay.ro/public/oradea/login/index/lang/ro linken, melyhez a személyi szám alapján lehet hozzáférni.
2017-ben az ingatlan-, a telek- és a gépjárműadók nem változtak, egyetlen módosítása a nem karbantartott épületek 400 százalékos „szupermegadóztatása”. Akik március 31-ig kifizetik az idei évre esedékes minden adójukat, adókedvezményben részesülnek, úgy a jogi (5%), mint a természetes személyek (10%). Nem részesülnek kedvezményben azok az adófizetők, aki koncesszióba/bérbe adtak olyan állami vagy az önkormányzati javadalmakat, melyek esetében adóhátralék halmozódott fel.

Fizetési módok
Egyébként nem csupán a városházán lehet elintézni az adó- és illetékbefizetést, hanem az önkormányzat online rendszerén keresztül (www.oradea.ro), bankkártyával (www.ghiseul.ro), a MobilePay mobilapplikáció segítségével, a postafiókokban, valamint a CEC-kirendeltségeknél."
Forrás : erdon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése